Руският търговец на оръжие Виктор Бут призова бившия президент на

...
Руският търговец на оръжие Виктор Бут призова бившия президент на
Коментари Харесай

Търговеца на смърт – Виктор Бут призова Тръмп да търси убежище в Русия

Руският търговец на оръжие Виктор Бут прикани някогашния президент на Съединените щати Доналд Тръмп да потърси леговище в Русия, защото животът му е „ в заплаха “, заяви „ Телеграф “.

„ Вярвам, че животът Ви е в заплаха “, написа Бут в известие в Telegram, изпратено до Тръмп. Администрацията на Байдън няма да спре единствено като ви влачи през индустриалния комплекс на съда/затвора “, сподели той. По-скоро биха поставили завършек на живота Ви, в сравнение с да Ви оставят да им се изпречиш. “

Бут написа на Тръмп, на който от дълго време се възхищава, че ще откри „ несъмнено леговище и отсам можете да поведете борбата за американския народ “.

Бут, прочут още като „ Търговецът на гибел “, беше освободен от американски затвор предходната година. Той беше сменен с американската баскетболна звезда Бритни Грийнър в замяна на пандизчии сред Москва и Вашингтон през декември.

Бут излежаваше тогава 25-годишна присъда.

Обвинен във въоръжаване на бунтовници в някои от най-кървавите спорове в света, Бут беше задържан в Тайланд при спецоперация на Съединени американски щати през 2008 година, екстрадиран в Съединени американски щати и наказан през 2012 година

Вашингтон и Москва организираха няколко замени на пандизчии през последните години. Няколко американци към момента са арестувани в Русия.

Миналата седмица Русия арестува американския публицист Евън Гершкович и го упрекна в шпионаж, провокирайки интернационален митинг. Вашингтон назова обвиняванията против него „ нелепи “.

Бившият американски президент се призна за почтен по обвинявания, свързани със скица за заплащане на секрети пари, предопределени да затворят устата на порнозвездата Сторми Даниелс.

Следващото персонално чуване по делото на Тръмп е планувано за 4 декември тази година в Манхатънския углавен съд.

Адвокатът на Тръмп Тод Бланш след предявяването на обвиняването в съда атакува прокурора, че е трансформирал делото в „ политическо гонене “.

Тръмп остана под арест малко над 40 минути по отношение на процедурата по повдигането на обвиняване.

Той пледира „ почтен “ по 34 наказателни обвинявания за подправяне на документи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР