Руският шампион Спартак (Москва) завърши 1:1 у дома с Ливърпул

...
Руският шампион Спартак (Москва) завърши 1:1 у дома с Ливърпул
Коментари Харесай

Ивелин Попов и Спартак взеха точка срещу Ливърпул

Руският първенец Спартак (Москва) приключи 1:1 вкъщи с Ливърпул във втория мач и за двата отбора от група „ Е ” на Шампионската лига.

Българският национал Ивелин Попов игра цялостен мач за домакините и в 23-ата минута бе зад топката при осъществяване на директен свободен удар, само че Фернандо шутира над стената и вкара за 1:0. Три минути по-късно Садио Мане се разписа с глава, само че попадението на мърсисайдци бе анулирано поради засада. В 31-ата минута въпреки всичко футболистите на Юрген Клоп съумяха да изравнят, откакто Мане асистира на Филипе Коутиньо и бразилецът бе прецизен за 1:1. След почивката нито един от двата отбора не съумя да осъществя някое от ситуациите си, макар че гостите бяха по-активни в търсенето на гола. В последна сметка се стигна до разлъка на точките. Спартак и Ливърпул имат по 2 точки в актива си по-късно тъждество.

В другата среща от групата Севиля разруши гостуващия словенски първенец Марибор с класиката 3:0. Уисам Бен Йедер (27, 38, 83-дузпа) блесна с хеттрик за триумфа на андалусци, като за първия гол съществена заслуга имаше Карлос Хоакин Кореа, а за втория асистенцията бе дело на Франко Васкес. Така испанският отбор записа първа победа и с 4 точки оглави краткотрайното класиране в групата. Марибор е на дъното с една точка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР