Руският президент заяви, че в момента се води истинска война

...
Руският президент заяви, че в момента се води истинска война
Коментари Харесай

Путин обяви, че бъдещето на руската държавност зависи от войната в Украйна

Руският президент съобщи, че сега се води същинска война и твърди, че Русия пази своя суверенитет.

 

Това е в основата на съветската нуклеарна теория. Според нея Русия може да прибегне до използването на нуклеарно оръжие, в случай че се счита за застрашена. 

 

" Днес цивилизацията още веднъж е в повратна точка. Срещу нашата татковина още веднъж се разгоря същинска война, само че ние се противопоставихме на интернационалния тероризъм, ще защитим жителите на Донбас и ще защитим нашата страна ", съобщи Путин.

 

Той споделя, че Русия желае да види " спокойно бъдеще ", само че упреква западните елити, че посяват семената на " ненавист и русофобия ".

 

В речта си Путин упрекна, че задачата на Запада е да види рухването на Русия. Путин постоянно оприличава демократично определеното държавно управление на Украйна с нацистите, победени през Втората международна война.

Днес той не се отклони от този сюжет, осъждайки водачите на Украйна като неонацисти. 

" Само Русия остава вярна на достиженията на Втората международна война, до момента в който Западът е не запомнил кой победи нацистите ", уточни Путин. 

 

Тази изразителност не е изненада. Властите в Русия в никакъв случай не загатват борбите на съдружниците, които освобождават Южна и Западна Европа от нацизма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР