Руският президент Владимир Путин заяви в интервю за в. Файненшъл

...
Руският президент Владимир Путин заяви в интервю за в. Файненшъл
Коментари Харесай

Путин: Либералните ценности са отживелица

Руският президент Владимир Путин съобщи в изявление за в. " Файненшъл таймс ", че демократичните полезности са отживялост, тъй като са били отхвърлени от множеството хора в западните страни, съобщи Ройтерс.

Според него немската канцлерка Ангела Меркел е направила съществена неточност, приемайки демократична политика във връзка с имиграцията от Близкия изток.

" Либералната концепция допуска да не се прави нищо. Мигрантите могат да убиват, да плячкосват и да изнасилват безнаказано, тъй като техните права на мигранти би трябвало да бъдат предпазени. Какви права са това? За всяко закононарушение би трябвало да има наказване ", сподели Путин в изявлението.

" Така че демократичната концепция стана отживялост. Тя влезе в спор с ползите на болшинството от популацията ", сподели той.

Путин сподели, че Русия не е хомофобска страна, само че че склонността на Запада да одобри хомосексуализма и половата несигурност наподобява прекомерна за него, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Традиционните полезности са по-стабилни и по-важни за милиони хора, в сравнение с демократичната концепция, която, според мен, в действителност замира ", сподели съветският президент.

Той изрази мнение, че демократичните кръгове употребяват проблемите, които изпитва Католическата черква, с цел да я унищожат.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР