Руският президент Владимир Путин заяви, че страната ще работи "спокойно

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че страната ще работи "спокойно
Коментари Харесай

Путин: Ще работим с УАДА и МОК за отстраняване на проблемите


Руският президент Владимир Путин съобщи, че страната ще работи "спокойно и конструктивно" със Световната антидопингова организация (УАДА) и Международния олимпийски комитет (МОК) за премахването на проблемите с допинга в Русия, оповестява Агенция Франс Прес.

В началото на месеца МОК взе решение да не позволява Русия до Зимните олимпийски игри в Пьончан през февруари, откакто няколкогодишно следствие на организацията потвърди, че локалната антидопингова лаборатория е фалшифицирала проби със знанието на страната. Все отново, съветски спортисти ще могат да вземат участие на Олимпиадата под безпристрастен байрак, в случай че покрият дадени условия.

"Как ще обновим връзките си с УАДА и МОК? Надявам се градивно, умерено ще работим с тях, с цел да премахнем проблемите, които имаме. Но, несъмнено, ние ще пазиме ползите на нашите спортисти, в това число и в съда. Какво друго можем да сторим? Принудени сме да помогнем на нашите спортисти да защитят своята чест в съда", сподели Путин по време на годишната си огромна конференция. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР