Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин за референдумите в окупираните украински райони: Русия иска да спаси населението

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През увери през днешния ден, че референдумите, проведени от Москва в четири окупирани региона на Украйна, имат за цел да " спасят популацията ", живеещо на тези територии, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7207
" Спасяването на популацията на всички тези територии, където се организира този референдум, е в центъра на вниманието на нашето общество и на цялата страна ", съобщи Путин по време на държавно съвещание, в последния ден от тези референдуми, жигосани като " мними " от Киев и Запада.

" Днес в изискванията на провеждането на специфичната военна интервенция и референдумите в Донбас спасяването на хората на всички тези територии, точно спасяването на хората на всички тези територии, където се организира този референдум, е първостепенна задача и е в центъра на вниманието на цялото ни общество, на цялата страна ", сподели съветският президент, представен от ТАСС.

Обобщавайки резултатите от държавното съвещание Путин означи, че " това е естествено, тъй като е обвързвано с трагични събития ". Той акцентира, че в такива условия фразата " никой не е по-голям от хляба " придобива необикновен смисъл. " Известният, елементарен и фундаментален закон, който се съдържа в една доста елементарна и известна фраза " никой не е по-голям от хляба ", никой още не е отменял. И може би в такива условия, в които живеем в този момент, този закон е един от най-важните, поради това, което към момента се случва по света на продоволствените пазари ", означи президентът. Той изрази признателност към съветските служащи в аграрния бранш за това, което са създали досега в тази тенденция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР