Руският президент Владимир Путин се изказа срещу критиките, които американският

...
Руският президент Владимир Путин се изказа срещу критиките, които американският
Коментари Харесай

Путин се скара на критиците на Тръмп след срещата в Хелзинки

Руският президент Владимир Путин се изрече против рецензиите, които американският му сътрудник Доналд Тръмп получи след срещата им в Хелзинки. 
 Никой президент на Съединени американски щати не е бил толкоз корав към Русия като мен, разгласи Тръмп  След срещата с Путин Тръмп промени версията си за съветската интервенция изборите
Конгресмени, сенатори, някогашни шефове на разследващи организации подлагаха на критика Тръмп за признанието, че има вяра повече на Путин, в сравнение с американските служби и правоохранителни органи за хипотетичната съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година Тръмп разбуни духовете в Америка и с изявлението си, че Съединени американски щати също носят отговорност за утежняването на връзките с Русия и са се държали неуместно.

Според Путин противниците на Русия в Съединени американски щати са могъщи, тъй като съумяват по думите му да втълпят на милиони жители разнообразни " трудносмилаеми от естествената логичност истории ". 

" Така са ни учили на всички места, че хората, работещи за страната, в ползите на обществото са длъжни на първо място да мислят за тези ползи и постоянно да ги слагат преди всичко, само че не. В Съединени американски щати виждаме, че има сили, които слагат своите групови, тяснопартийни ползи над националните ", разяснява Путин рецензиите против Тръмп след срещата им, представен от РИА Новости.

Той акцентира, че не подвластно от това Русия е отворена за развиването на контактите си със Съединени американски щати на равноправна, взаимноизгодна основа, което е належащо на целия свят.

" Като огромни нуклеарни страни ние носим своя отговорност за обезпечаването на стратегическа непоклатимост и сигурност ", добави президентът.

Според Путин Москва и Вашингтон са почнали път на положителни промени. 

" Въпреки всички разлики във възгледите ни стигнахме до заключението, че руско-американските връзки се намират в извънредно неудовлетворително положение, по доста параметри дори по-лошо от това по време на Студената война ", сподели Путин и уточни, че трупаните с години проблеми не могат да се решат за няколко часа.

Въпреки това срещата беше като цяло сполучлива и докара до потребни договорености, разяснява президентът. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР