Руският президент Владимир Путин съобщи, че в петък сутринта е

...
Руският президент Владимир Путин съобщи, че в петък сутринта е
Коментари Харесай

Путин извади ново супер оръжие, с какво плаши НАТО

Руският президент Владимир Путин заяви, че в петък сутринта е осъществен залпов изстрел на хиперзвуковата система " Циркон ".

Той отбелязва, че тестванията са били " сполучливи, безупречни ", заяви " Фокус ".

" Тази нощ, по-точно сутринта, беше осъществен залпов пуск на хиперзвуковата система " Циркон ", това е най-новата ни ракета, която работи както по морски цели, по този начин и по наземни цели. Изпитанията са извършени сполучливо, безупречно. Това е огромно събитие в страната и основна стъпка към повишение на сигурността и отбранителната дарба на Русия, “, сподели Путин на взаимно съвещание на Държавния съвет и Съвета за просвета и обучение.

Той се обърна към министъра на индустрията и търговията Денис Мантуров и го помоли да „ съобщи най-хубави пожелания, поздравления на екипите, работили по този артикул, да благодари на всички за резултата и да съобщи на всички разработчици, дизайнери, инженери и служащи - всички, които са участващи в тази работа, най-искрените думи на признателност. "

Съобщението идва на фона на възходящо напрежение сред Москва и НАТО и предизвестия към Путин от страна на Алианса и Съединени американски щати за наказания при вероятно нахлуване на Русия над Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР