Руският президент Владимир Путин понася добре поставената му ваксина и

...
Руският президент Владимир Путин понася добре поставената му ваксина и
Коментари Харесай

Путин като нов след ваксината, чака втора игла

Руският президент Владимир Путин понася добре поставената му ваксина и не е имал никакви странични резултати, заяви през днешния ден прессекретарят му Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Песков сподели, че е получил тази информация персонално от Путин. Той даде обещание на публицистите да посочи дали има някакви ограничавания президентът да упражнява физически натоварвания, в това число да плува в басейн.

Запитан дали са се ваксинирали околните на Путин, представителят на Кремъл сподели, че доколкото му е известно, те към този момент са го създали, даже преди президента. Песков не посочи с каква ваксина са били ваксинирани дъщерите на Путин, а единствено акцентира, че тя е била съветска.

Путин се имунизира против ковид на 23 март, само че не пожела да направи това обществено. Втората инжекция ще му бъде направена след три седмици.

Вчера съветският президент по време на видеоконферентна среща с културни дейци съобщи, че след довеждане докрай на имунизацията, с която ще има построени антитела против ковид, ще разшири географията на работните си пътувания и визити на разнообразни обекти, в това число културни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР