Руският президент Владимир Путин подписа закон за премахване на възрастовата

...
Руският президент Владимир Путин подписа закон за премахване на възрастовата
Коментари Харесай

Путин обяви голяма новина, свързана с руската армия

Руският президент Владимир Путин подписа закон за унищожаване на възрастовата граница за подписване на първия контракт за военна работа, съобщи организация " Интерфакс ", базирайки се на публично оповестена информация от Кремъл.

Указът разрешава на всички жители в трудоспособна възраст да подписват контракти за военна работа и беше импортиран от депутати от неговата партия " Единна Русия " с аргумента, че за обслужването на съвременни оръжейни системи са нужни експерти, за чието образование е належащо време. Според ръководещите в РФ чак на 40-45 години военните стават такива експерти.

Според досегашния закон постъпването на военна работа беше лимитирано сред 18 и 40 години, а за непознатите жители - до 30-годишна възраст. Прилагането на закона ще способства за " привличане на експерти по известни специалности, най-вече свързани с цивилни (медицинска помощ, инженеринг, поддръжка, употреба, комуникации) за военна работа по контракт ", се споделя в документа.

В претекстовете се споделя, че „ за потреблението на високоточни оръжия и военно съоръжение трябват висококвалифицирани професионални експерти. Опитът демонстрира, че те стават такива, когато доближат възраст сред 40 и 45 година “. Освен това плануваната самодейност ще направи по-лесно и набирането на медици, инженери и оперативни експерти и експерти по връзки. Преди в армията можеха да постъпват единствено руснаци на възраст сред 18 и 40 година Русия претърпя огромни провали и тежки човешки загуби в хода на нашествието в Украйна, която продължава над три месеца. Според западни военни анализатори това е повода за незабавната готовност. По данни на Киев от началото на нашествието 30 000 съветски бойци са намерили гибелта си на украинска земя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР