Руският президент Владимир Путин одобри Стратегията за национална сигурност на

...
Руският президент Владимир Путин одобри Стратегията за национална сигурност на
Коментари Харесай

Путин утвърди Стратегията за национална собственост на Русия

Руският президент Владимир Путин утвърди Стратегията за национална сигурност на Руската федерация. Съответният декрет беше оповестен на формалния портал за правна информация, предава TACC. Отбелязва се, че указът влиза в действие от датата на подписването му.

" Прилагането на тази тактика ще способства за спасяването на народа на Русия, развиването на човешкия капацитет, подобряването на качеството на живот и благосъстоянието на жителите, укрепването на отбранителната дарба на страната, единството и сплотеността на съветското общество, постигането на националните цели за развиване, повишение на конкурентоспособността и интернационалния авторитет на Руската федерация ", се споделя в документа.
 Нов черен връх поради ковид в Русия Нов черен връх поради ковид в Русия
Нов черен връх записва Русия. Днес държавно управление записва 672-ма умряли от COVID-19. Това е рекордно висока смъртност за трети...

Укрепването на суверенитета и сигурността на Руската федерация и отбраната на обичайните основи на съветското общество получават жизненоважно значение на фона на целенасочена политика за въздържане на Русия извън, се отбелязва в новата версия на Стратегията.

„ На фона на използването на целенасочена политика за въздържане на Руската федерация, укрепването на нейния суверенитет, самостоятелност, държавна и териториална целокупност, отбраната на обичайните духовни и морални основи на съветското общество, обезпечаването на защита и сигурност и предотвратяването на интервенция във вътрешната работи на Руската федерация са от жизненоважно значение за нашата страна ", се споделя по-специално, в документа.

Стратегията гласи, че с цел да се защитят националните ползи на Русия от външни и вътрешни закани, " в това число и от недружелюбни дейности на непознати страни, " е належащо " да се увеличи успеваемостта на потреблението на съществуващите достижения и конкурентни преимущества на Руската федерация, като се вземат поради дълготрайните трендове в международното развиване. "

Новата версия на тактиката беше разисквана на 28 май по време на среща на президента на Русия с непрекъснати членове на Съвета за сигурност на Руската федерация. Както по-късно означи секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев в изявление за „ Российская газета “, решението за правене на нова версия на тактиката за национална сигурност не е било взето внезапно: такива документи би трябвало да се поправят на всеки шест години, а предходната версия беше призната в края на 2015 година Според Патрушев подготовката на сегашния план е лишила към година.
 Държавният департамент на Съединени американски щати включи Русия в листата на страните, в които се прави трафик на хора Държавният департамент на Съединени американски щати включи Русия в листата на страните, в които се прави трафик на хора
В отчет на Държавният департамент на Съединени американски щати Русия е упрекната, че „ интензивно подкрепя “ насилствената употреба на служащи...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР