Руският президент Владимир Путин няма сериозни политически съперници на предстоящите

...
Руският президент Владимир Путин няма сериозни политически съперници на предстоящите
Коментари Харесай

Путин няма сериозни опоненти на изборите

Руският президент Владимир Путин няма съществени политически противници на идните президентски избори, планувани за 18 март. Това разгласи неговият представител Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Според прессекретаря на Кремъл опозиционния водач Алексей Навални не е опасност за Путин по никакъв метод, съобщи БГНЕС.

" Популярността на Путин надалеч надвишава границите на Русия. Едва ли някой може да сложи под въпрос, че Путин е безспорен водач на публичното мнение, безспорен водач на политическия връх, с който надали някой може да се състезава съществено на сегашния стадий ", акцентира Песков, добавяйки, че сегашният президент " удостовери несъмненото си водачество и продължава да го прави ".

Вчера няколко хиляди поддръжници на Навални взеха присъединяване в политически манифестации против Путин в цяла Русия. Протестите обаче не бяха позволени от управляващите, като Навални беше задържан дружно със свои поддръжници. Коментирайки събитията от през вчерашния ден, Песков уточни, че дейностите на съветското държавно управление да приключи митингите били поради " съблюдаване на закона и обезпечаване на сигурността и публичния ред ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР