Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, твърдят

...
Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, твърдят
Коментари Харесай

„Мирър“, позовавйки се на Mi6: Путин е мъртъв!? Негов двойник е поставен от военните да управлява

Руският президент Владимир Путин може към този момент да е мъртъв, настояват източници на английското външно разузнаване – MI6, оповестява вестник „Мирър“.

Според „Дейли стар“ функционалностите на съветския президент се извършват от негов двойник, а Кремъл крие гибелта му, с цел да задържи властта в страната.

Новината се появява на фона на слуховете от последните месеци, че здравето на съветския президент е влошено. Освен това за няколко от изказванията си Путин се появи и с подпухнало лице, което пък накара анализатори да се съмняват, че той може да страда от рак на кръвта. Подпухването на лицето е непряк резултат от лечението със стероиди, която се ползва при болестта.

Преди две седмици пък съветски олигарх, обвързван с Кремъл, описа, че Путин страда от рак на кръвта и е претърпял интервенция малко преди нашествието в Украйна.

Според някогашен британски разузнавач напоследък съветският президент е бил доста болен, а е прекомерно евентуално гибелта му да бъде прикрита. Източникът на изданието твърди и, че изказванията на съветския президент пред медии са били авансово записани, а пък на парада за 9 май в Москва се е появил двойник на Путин.

„Винаги има опция той към този момент да е мъртъв. Но е невероятно да разберем със сигурност“, споделя той.

Източникът на английския вестник акцентира, че още в предишното за Путин се е говорело, че е наемал свои двойници, които да извършват функционалностите му, до момента в който е болен. Сега се твърди, че това прави и Кремъл.

„Неговите доближени се опасяват, че в случай че се разбере за гибелта му, съветските генерали ще изискат войските да се изтеглят от Украйна“, споделя още той.

„Смъртта на Путин ще ги остави безпомощни и по тази причина е от техен интерес да споделят, че той е жив“, добавя източникът на „Мирър“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР