Руският президент Владимир Путин каза днес, че някои недоброжелатели засилват

...
Руският президент Владимир Путин каза днес, че някои недоброжелатели засилват
Коментари Харесай

Путин: Недоброжелатели се опитват да дестабилизират Русия

Руският президент Владимир Путин сподели през днешния ден, че някои недоброжелатели ускоряват опитите си да дестабилизират страната, предадоха Ройтерс и ТАСС.

" Ние с вас би трябвало да създадем всичко по силите си, с цел да не им позволим при никакви условия да създадат това ", съобщи Путин на съвещание на Съвета за сигурност на Русия. Той прикани членовете на Съвета да не разрешават това " при никакви условия ".

Съветът за сигурност на Русия ще разиска гарантирането на сигурността в подтекста на, по думите му, " доста значимите " въпроси, засягащи взаимоотношенията сред 190-те етнически групи в страната, означи Путин.

 

Той добави, че " през днешния ден ще засегнем също тези въпроси в светлината на гарантирането на сигурността на Русия, в съответния случай на вътрешнополитическата сигурност ".

Откакто изпратиха десетки хиляди бойци в Украйна през февруари 2022 година, съветските управляващи ускориха преследването на несъгласни с политиката им и принудиха доста представители на демократичната съпротива да емигрират, показва Ройтерс.

Путин нееднократно е призовавал Русия да се сплоти пред лицето на " външните закани " от Запада. Той обаче се натъква от време на време на недоволството на малцинствени групи, които недоволстват, че са станали главен обект на оповестената военна готовност, отбелязва Ройтерс.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР