Руският президент Владимир Путин каза, че мирните преговори с Украйна

...
Руският президент Владимир Путин каза, че мирните преговори с Украйна
Коментари Харесай

Путин отписа преговорите с Украйна, войната ще продължи

Руският президент Владимир Путин сподели, че мирните договаряния с Украйна са стигнали до „ задънена улица “, обвинявайки Украйна за смяна на позицията си след договарянията в Истанбул предишния месец, съобщи „ Ню Йорк Таймс “.

Той добави, че е чул, че Украйна още веднъж е трансформирала позицията си тази седмица, само че не е осведомен с детайлностите. Докато няма съглашение, сподели той, " военната интервенция ще продължи ". Русия продължава да отхвърля, че е почнала война против Украйна. Вместо това Кремъл употребява определението „ специфична военна интервенция “.

Путин повтори мнението си, че Русия, Беларус и Украйна съставляват три елементи от „ един народ “ и че Русия е била принудена да нахлуе в Украйна. „ Това, което се случва в Украйна, е покруса “, сподели съветският президент на конференция дружно с президента на Беларус Александър Лукашенко. „ Те просто не ни оставиха избор. Нямаше избор”, съобщи Путин. Президентът на РФ твърди, че съветската стопанска система е " съумяла да устои на първичния потрес от глобите ", наложени поради нашествието в Украйна.

Очаквайте детайлности!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР