Руският президент Владимир Путин е изгубил интерес към дипломатическите усилия

...
Руският президент Владимир Путин е изгубил интерес към дипломатическите усилия
Коментари Харесай

Путин загубил интерес към сделката с Украйна, а и е бесен

Руският президент Владимир Путин е изгубил интерес към дипломатическите старания за преустановяване на войната с Украйна и към този момент очевидно минава към тактика за завладяване на колкото се може повече украинска територия. През март той към момента обмисляше съглашение с Киев, само че в този момент не вижда вероятност за това, написа BBC, базирайки се на диалог на Financial Times с три източника, осведомени с проектите на съветския президент.

" Путин откровено има вяра в нелепостите, които чува по съветската телевизия, и ", споделя един от източниците, осведомен с диалозите.

Те декларират, че Путин, съществено обмислял спокойно съглашение с Украйна, откакто Русия претърпя величествен неуспех с офанзивата си в северната част на страната през март , е споделил към този момент на хората, участващи в опитите за преустановяване на спора, че не вижда вероятност за реализиране на съглашение.

На среща в Истанбул в края на март Москва и Киев се споразумяха за първи план на спокойно съглашение, само че договарянията се проточиха, откакто украинският президент Владимир Зеленски упрекна Русия в осъществяване на военни закононарушения против цивилни в Буча и Мариупол .

А и Путин бил гневен, откакто Украйна е, настояват два източника на FT.

" Имаше вяра за договорка. Путин се върна обратно и продължи напред. Той би трябвало да откри излаз от тази обстановка като победител ", споделя един от източниците. След потъването на " Москва " Путин към този момент е срещу подписването на каквото и да било. " След потъването на " Москва " той към този момент не наподобява като победител, тъй като беше унизително ", добави събеседникът.
 Службите на Съединени американски щати правят оценка Путин: Обиден, гневен и самичък
Службите на Съединени американски щати правят оценка Путин: Обиден, гневен и самичък

Какво тъкмо Владимир Путин ще одобри за победа, ще се промени с течение на времето

Украински и западни публични лица постоянно са се съмнявали в уговорката на Путин към мирните договаряния, потвърждавайки, че това е единствено метод да се завоюва време за по-нататъшно нахлуване, отбелязва вестникът.

Руският президент наподобява има изкривена визия за войната , която му се излага от неговите генерали и. Според източниците на FT макар всички доказателства за противоположното, Путин упорства, че съветската войска.

Също по този начин Владимир Путин заобикаля " по всевъзможен метод " персонална среща с Владимир Зеленски: " Той желае всичко да бъде решено преди срещата им лице в лице. "
 Бивш съветски министър председател: Путин е политически вманиачен и гневен на света
Бивш съветски министър председател: Путин е политически вманиачен и гневен на света

Руският президент желал да върне страната в XIX век
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР