Руският президент Владимир Путин беше оставен от турския си колега

...
Руският президент Владимир Путин беше оставен от турския си колега
Коментари Харесай

Ердоган си отмъсти на Путин на срещата им в Иран

Руският президент Владимир Путин беше оставен от турския си сътрудник Реджеп Тайип Ердоган да чака и да се върти неудобно в продължение на 50 секунди преди началото на преговорите в Техеран, оповестява " Ройтерс ".

В Иран се организира първата среща на съветският президент с водач на страна от НАТО, откогато съветската войска нахлу в Украйна в края на февруари.

Видео, публикувано от турското президентство, демонстрира Путин, застанал прав и със подписани ръце пред стола си и знамената на двете страни. Докато е принуден да чака турския си сътрудник, той е заловен по какъв начин пристъпва от крайник на крайник, а устните му потръпват.

" Здравей, по какъв начин си, добре? ", поздравява го при идването си Ердоган, след което двамата се усмихват един на различен и си стискат ръцете.

Конфузната за съветския водач обстановка накара турските медии да създадат паралели със самия Путин, който в предишното е поставял в същото състояние Ердоган и други международни водачи.

Беше припомнена срещата сред Путин и Ердоган в Москва през 2020 година, когато турският президент беше оставен да чака съветския си сътрудник към две минути, преди в последна сметка Путин да се появи.

Турският уеб страница T24 запита в свое заглавие:  " Беше ли това възмездие? ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР