Руският полузащитник Никита Колдунов е очакван в лагера на Славия,

...
Руският полузащитник Никита Колдунов е очакван в лагера на Славия,
Коментари Харесай

Славия чака на проби голмайстор от исторически мач в Русия

Руският полузащитник Никита Колдунов е предстоящ в лагера на Славия, с цел да преимне през експериментален интервал. " Белите " се приготвят за втората част на шампионата в Турция и още през днешния ден 20-годишният атакуващ халф би трябвало да се причисли към отбора.

Колдунов идва от състава на Сочи, където до неотдавна бе съотборник с дългогодишния капитан на националния ни тим Ивелин Попов. За първия отбор на клуба има три мача, като един от тях е печално известният, с който неговият тим победи с 10:1 Ростов в шампионата на Премиер лигата през юни. Тогава на процедура целия състав на гостите бе подложен под карантина поради шестима играчи с позитивни проби за COVID-19. От Ростов посикаха отсрочване на срещата, само че от Сочи не се съгласиха и противникът бе заставен на излезе с юношите в срещата. В дуела Колдунов се появи в игра в 69-ата минута и даже съумя да означи последното попадение във вратата на Ростов. Това е най-изразителната победа в историята на елита на съветския футбол и първи официелен мач, в който един отбор осъществя 10 попадения.

Колдунов ще би трябвало да убеди треньорския щаб на " белите " в лицето на Александър Тарханов и неговите помощници, че има нужните качества, с цел да остане за непрекъснато в отбора. Последният формален мач на Никита е от 16 септември, когато играе 17 минути за Сочи против Звезда Перм в дуел за Купата на Русия.

Междувременно с пробите си продължава казахстанския защитник Динмухамад Кашкен. 21-годишният защитник тренира с " белите " от началото на подготовката, като единствен остана от всички играчи, почнали проби в Славия. Защитникът идва от отбора на Астана, само че последно бе чартърен в Кайсар записа седем мача в локалния шампионат. За младежкия народен тим на страната си Кашкен има пет срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР