Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе разочарован след равенството

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе разочарован след равенството
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Очаквам победа срещу Черно море в битката за второто място

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе отчаян след равенството 2:2 с Крумовград в мач от 33-ия кръг на Първа лига.

" Червените " можеха да стигнат до успеха, само че Джонатан Линдсет изпусна дузпа, а удар на Улаус Скаршем срещна гредата.

„ Резултатът не е прелестен, когато не победим. Имахме задоволително положения, само че малшансът не ни разреши да приключим с победа, пропуснахме и дузпа. Не мога да бъда неудовлетворен, губим от време на време централизация. Не се справихме с дългите топки. Необяснимо е това, което се случва при започване на всеки един мач. Трябва да имаме повече самочувствие и да бъдем уверени. В отбрана няколко индивида непрекъснато променям, до момента в който си усъвършенствах синхрона. При Матай имаме по-голямо успокоение, само че той е с травма.

Наставникът се цели в триумф над Черно море, който да приближи отбора до второто място.

„ Скаршем се оправи през по-голямата част от мача. Това бе нетипична позиция за Хайнц. Има още какво да се желае, само че като цяло съм удовлетворен. Не знаех, че това е първата дузпа на Линдсет в кариерата му. Имаше и други варианти, само че по този начин взех решение. Очакваме победа против Черно море, с цел да останем в борбата за второто място “, съобщи Стамен Белчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР