Руският политолог и колумнист Валерий Соловей смята, че вместо руския

...
Руският политолог и колумнист Валерий Соловей смята, че вместо руския
Коментари Харесай

Двойник на Путин е бил на коледната служба? ВИДЕО

Руският политолог и колумнист Валерий Соловей счита, че вместо съветския диктатор Владимир Путин на коледната работа в една от църквите на Руската православна черква е показан двойник.

В предаване на YouTube канала Live Nail Соловей съобщи, че ще бъде " физически мъчно " за съветския деспот да издържи коледната работа.

" Какво ви кара да мислите, че е бил той? Той беше човек, който се назовава президент на Руската федерация, това е всичко, което можем да кажем сигурно. Физически му е мъчно. По медицински аргументи не може да стои прав дълго време. Той не понася службата. Да, от съображения за сигурност той към този момент е развил параноя. Това е добре разбрано и видимо. Така че е доста подозрително това да е бил актуалният президент на Руската федерация ", сподели Соловей.

Говорейки за какво пиарите на Кремъл направиха толкоз тъжна картина със уединен Путин в храма, в случай че това беше просто двойник, специалистът уточни две аргументи, едната от които е откровена насмешка с съветския президент.



Припомняме, през май 2022 година началникът на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата Кирил Буданов сподели, че  президентът на Руската федерация е тежко болен от рак. През януари 2023 година Буданов още веднъж удостовери, че Путин има рак и изрази вяра, че кремълският деспот ще почине скоро и преди края на войната.

По-рано съветският политолог и колумнист Валерий Соловей сподели, че  здравето на диктатора на Кремъл Владимир Путин се " утежнява фрапантно ", защото той страда от редица сериозни болести. Според специалиста Путин има няколко диагнози, по-специално доста тежка онкология и психологични проблеми.

Съветникът на ОПУ Алексей Арестович също съобщи, че знае тъкмо за онкологичното заболяване на съветския президент Владимир Путин.

А английският таблоид  The ​​Sun, базирайки се на източник, непосредствен до Кремъл, писа през есента, че съветският президент има ранен етап на заболяването на Паркинсон и рак на панкреаса. Според изданието има и клюки, че ръководителят на Русия е бил диагностициран с рак на простатата.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР