Поредната партида бойни самолети Як-130 беше доставена на ВВС на

...
Поредната партида бойни самолети Як-130 беше доставена на ВВС на
Коментари Харесай

Поредната партида бойни тренажори Як-130 беше доставена на ВВС на Русия

Поредната партида бойни самолети Як-130 беше доставена на Военновъздушни сили на Русия от индустриалните мощности на Иркутския авиационен институт.
Самолетите, предопределени за образование на бойни водачи, са минали всички нужни проби и са причислени към авансово избраните ескадрили, оповестиха от Обединената авиационна корпорация (ОАК), представени от портала Ruaviation.

Як-130 е създаден в Конструкторското бюро Яковлев. Самолетът е оборудван със комплицирана цифрова електронасочена система за ръководство KSU-130, която разрешава смяна на характерностите на непоклатимост и маневреност, което разрешава смяна на динамичните параметри на този аероплан, който по този метод може да " имитира " държанието на всеки актуален военен аероплан. Тази иновация на Як-130 разрешава отработването на 80% от цялата стратегия за образование на водачи.
По време на предаването на самолета на представителите на Министерството на защитата на Русия в обектите в Иркутск генералният шеф на ОАК Юрий Слюсар уточни, че Як-130 играе основна роля в практическата подготовка на водачите от Военновъздушни сили.

Як-130 е определен за главен аероплан за главно и напреднало образование, а с помощта на техническите си благоприятни условия дава опция за образование на бойни водачи 4+ и 5 потомство на най-високо равнище, показват от Ruaviation.

Самолетът сполучливо се употребява и за образование в условия, оптимално близки до действителната бойна конюнктура, а вградената система за преструване на бойни режими разрешава образованието на курсанти без изстрелване на същински ракети и стартиране на бомби.

В началния стадий на образование Як-130 може да бъде " по-мек " към грешките на кадетите, което ще им разреши по-бързо да придобият верните умения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР