Руският опозиционер Алексей Навални обяви, че прекратява гладната си стачка,

...
Руският опозиционер Алексей Навални обяви, че прекратява гладната си стачка,
Коментари Харесай

Навални прекрати гладната стачка

Руският опозиционер Алексей Навални разгласи, че приключва гладната си стачка, която стартира преди повече от три седмици, оповестиха международните организации.

Прекратяването на този тип митинг от страна на Навални ще стане поетапно. Целият развой ще отнеме 24 дни, изясни Навални в обръщение в Инстаграм. Критикът на Кремъл повтори настояването си да бъде прегледан от доктор по собствен избор.

" Не си усещам елементи от краката и ръцете ", съобщи той. Навални добави, че два пъти е бил прегледан от цивилни лекари. Той благодари на " положителните хора " в Русия и по света за поддръжката. Руският опозиционер разгласи гладна стачка на 31 март с искане да му бъдат оказани подобаващи медицински грижи за болки в краката и гърба.

По-рано през днешния ден близки на съветския опозиционер Алексей Навални медици, в това число персоналният му доктор, го приканиха да приключи неотложно гладната си стачка, опасявайки, че в случай че я продължи, той може да почине или да повреди съществено здравето си. Западните страни, в това число Съединени американски щати, приканиха Русия неотложно да освободи от пандиза Навални. Говорителят на Владимир Путин пък съобщи, че " ситуацията с Навални не е нещо, което касае Кремъл ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР