Руският опозиционер Алексей Навални, говорейки днес за руския президент Владимир

...
Руският опозиционер Алексей Навални, говорейки днес за руския президент Владимир
Коментари Харесай

Навални за Путин: Царят е гол

Руският опозиционер Алексей Навални, говорейки през днешния ден за съветския президент Владимир Путин, употребява познатия от приказката на Андерсен израз " Царят е гол ". Това стана на правосъдно съвещание по апелативната тъжба на Навални против наложена му от съда санкция за очерняне на деец от Втората международна война, съобщи ДПА

" Голият цар желае да ръководи до дъно. Той се е вкопчил във властта ", съобщи Навални, който взе участие в правосъдното съвещание от наказателната колония посредством видеконферентна връзка. Опозиционерът предизвести, че в случай че Путин продължи да ръководи, за руснаците това ще е едно откраднато десетилетие, което ще се добави към едно към този момент изгубено десетилетие.

" Искам да кажа на скъпия съд, че вашият крал е гол. И освен едно малко момче крещи: Той е гол ", съобщи Навални, правейки паралел с приказката " Новите облекла на царя ".

" Двадесет години на бездарно ръководство доведоха до този резултат. Има една корона, която се смъква. Има тонове неистини по малкия екран. И има, несъмнено, голямо персонално благосъстояние ", сподели Навални.

На правосъдното съвещание той изглеждаше доста измършавял от гладната стачка, която наскоро бе оповестил и която неотдавна приключи, показва Франс прес. Днес един от юристите му описа, че от 94 кг той е станал 72 кг, добавя Ройтерс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР