Руският национален отбор по ски алпийски дисциплини у на летен

...
Руският национален отбор по ски алпийски дисциплини у на летен
Коментари Харесай

Руският национален отбор по ски на лагер в България



Руският народен тим по ски алпийски дисциплини у на летен подготвителен лагер в Санаторно-оздравителен комплекс „ Камчия “. Съставът е воден от Алексей Горлачев, който като играч по бобслей и едноместна шейна е участник в Зимните олимпийски игри в Солт Лейк Сити.

„ В момента сме на предварителен лагер за развиване на общо-физическите качества на скиорите. Подготвяме се за зимния спортен сезон, в който главната ни цел е Световното състезание, стартовете от международната купа, тези за  купата на Европа, както и интернационалните надпревари. Отборът ни е в главния си състав – с водещите спортисти, които са и огромните ни очаквания в идния 4-годишен олимпийски цикъл. Мога да кажа, че интензивно се приготвяме за Олимпийските игри в Пекин 2022 година “, съобщи Горлачев.

„ Миналата година тук лятната си подготовка организира и юношески ни тим по ски, който е предложил отличните условия – с съвременен фитнес и подготвителни зали, басейн с олимпийски размери и отлични условия за възобновяване на спортистите. Ако проектите и опциите ни разрешат, на драго сърце ще дойдем и следващата година да упражняваме още веднъж тук “, приключи треньорът.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР