Руският министър на външните работи Сергей Лавров обвини Европейския съюз,

...
Руският министър на външните работи Сергей Лавров обвини Европейския съюз,
Коментари Харесай

Лавров скочи на САЩ, разкри пъкления им план

Руският министър на външните работи Сергей Лавров упрекна Европейския съюз, че жертва ползите на своите жители, с цел да угоди на Съединените щати.

Според Сергей Лавров Западът и най-много Съединените щати употребяват Украйна, с цел да запазят господстващото си състояние на световната политическа сцена:

" Украйна е инструмент за въздържане на мирното развиване на Руската федерация в подтекста на курса към увековечаване на еднополюсния ред ". 

По думите на Лавров Съединените щати дирижират процесите оттатък Океана и отслабват Европа, като освобождават пазарите й за американските артикули, технологии и военна продукция.

" Евросъюзът дефинитивно губи признаците си на автономия и чинно се вписва в англосаксонските проекти за одобряване на еднополюсния международен ред, жертвайки качеството на живот на европейците и техните коренни ползи в сгода на Съединените щати ". 

Според Лавров Европейският съюз от ден на ден се слива с НАТО по въпросите на сигурността, а Алиансът от своя страна на все по-висок глас заявява световните си упоритости, предава БНР.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР