Руският министър на отбраната Сергей Шойгу обвини днес колективния Запад,

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу обвини днес колективния Запад,
Коментари Харесай

Сергей Шойгу: Западът използва Украйна, за да се опита да разчлени Русия

Руският министър на защитата Сергей Шойгу упрекна през днешния ден груповия Запад, че употребява Украйна, с цел да се опита да разчлени Русия, най-голямата страна в света, само че добави, че съгласно него тези опити са обречени на неуспех, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9553
Министърът направи тези мнения по време на празненство, отдадено на Деня на бранителите на отечеството, проведено в Централния научен спектакъл на съветската войска.

" Днес за следващ път ни заплашва сериозна заплаха. Използвайки Украйна, груповият Запад се пробва да разчлени Русия, да а я лиши от самостоятелност. Тези опити обаче са обречени на неуспех ", сподели Шойгу.

По думите на министъра в този момент въоръжените сили служат като гаранция на националната сигурност и постоянното развиване на Русия. " Нашите бойци и офицери пазят това, за което се сражаваха нашите предци и прародители. За тях върховен смисъл на живота постоянно са били благополучието и сигурността на родината. И за нас, техните наследници, предаността към Отечеството е съществена полезност, надеждна опора на независимостта на Русия ", означи Шойгу.

Министърът уточни, че героизмът и мъжеството на бойците, а също по този начин мощта и славата на съветското оръжие постоянно са били неотменима част на величието на страната. По думите му, успеха на съветския боец вечно е вписана в историята на страната, а подвигът на народа в годините на Втората международна война в никакъв случай няма да помръкне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР