Руският диктатор Владимир Путин изпадна в пристъп на ярост след

...
Руският диктатор Владимир Путин изпадна в пристъп на ярост след
Коментари Харесай

Нов ужасен обрат във войната! Какво предстои?

Руският деспот Владимир Путин изпадна в припадък на гняв след взривяването на Кримския мост и други тежки провали на съветската войска на фронта в Украйна. Той реши да си отмъсти с масирана ракетна офанзива против Украйна на 10 октомври. Това може би е сигнал, че следва нов ужасяващ поврат във войната, която той отприщи против Украйна. Това написа CNN, представен от " Актуално ".

Путин провежда всеобщ гнет, удряйки по обекти, които нямат огромно военно значение. Той подреди офанзиви по мирни градове и сериозна инфраструктура, от която цивилните в страната са подвластни. Така Путин демонстрира, че не може да победи на бойното поле, само че не желае да бъде унижаван.
-->
Посланието беше ясно за света: Путин не приема провалянето, само че няма да се унижава. И е изцяло подготвен да избива цивилни и да наложи разхвърлян гнет в отговор на поредицата си от провали на бойното поле, се споделя в материала.

Атаките над енергийните уреди на Украйна са явно намек за това, което съветският президент се готви да аргументи с настъпването на зимата, даже когато силите му евентуално ще би трябвало да се отдръпват под натиска на украинските войски, употребяващи западно оръжие.

Атаките против мирни украинци в понеделник, 10 октомври, бяха вцепеняващ сигнал за това, което евентуално следва след последните нуклеарни закани на Путин и като се има поради какъв брой апатичен е той към терора над цивилни, се споделя в публикацията. Припомня се също по този начин, че френският президент Еманюел Макрон разгласи след ракетните набези над цивилни в пиковите часове в понеделник, че това може да е въведения към нов поврат в спора. „ Това е дълбока смяна в природата на тази война “, цитира изданието думите на френския водач пред кореспонденти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР