Руските военноморски сили са провели издирване на подводница, използвайки кораб

...
Руските военноморски сили са провели издирване на подводница, използвайки кораб
Коментари Харесай

Големите военни учения на Русия включват преследване на подводници

Руските военноморски сили са провели търсене на подводница, употребявайки транспортен съд за битка с подводници и хеликоптер в Охотско море, което е част от най-големите военни учения на Русия от 1981 година насам, които се организират под наслов " Восток-2018 ", оповестява " Асошиейтед прес ".

Около 3200 бойци от Китай се причислиха към към 300 000 съветски бойци за военните учения, които ще продължат една седмица в Сибир и Далечния изток, както и в Тихия и Северния ледовит океан. Маневрите не престават до понеделник.

Военноморското обучение в Тихия океан в региона сред източните крайбрежия на Русия и японския остров Хокайдо включваше съветският унищожител " Вицеадмирал Кулаков " и хеликоптер Ка-27, оборудвани за търсене на подводници.

От съветското военно министерство прецизираха, че в днешното обучение са взели участие и изтребители МиГ-31 и Су-35, които са прихващали самолети, приближаващи към тях, без да реагират на наземния надзор, както и далекобойните бомбардировачи Ту-22, удрящи цели, наподобяващи паркирани самолети и военни хранилища. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР