Руските сили започнаха да се сражават по-добре“: президентът на Сърбия

...
Руските сили започнаха да се сражават по-добре“: президентът на Сърбия
Коментари Харесай

Европа полудя! С това изказване на Вучич за Украйна

„ Руските сили започнаха да се борят по-добре “: президентът на Сърбия се отличи със скандално изявление за войната в Украйна, съобщи организация УНИАН.

Сръбският президент Александър Вучич разяснява войната сред Украйна и Русия и сподели, че " спорът няма да завърши скоро ". " Не разбирам какво споделят специалистите, всеки употребява каквото може: Путин употребява това, което има, други употребяват това, което имат. Не се извинявам и не подлагам на критика. Когато си мислеха, че Украйна печели, руснаците започнаха да се бият по-добре “, сподели Вучич.
-->
„ Ще бъде доста по-дълго и чакам идната зима да е по-тежка от тази. Войната ще продължи още дълго ", сподели сръбският президент в изявление за Pink TV. Вучич сподели още, че той „ не е руснак, не украинец и не американец, който се забърква във всичко това “ и прикани страните да „ намерят решение “.

Сърбия е една от дребното страни, които отхвърлиха да наложат наказания против Руската федерация поради нахлуването в Украйна. Медиите писаха, че Европейският парламент може да изиска прекъсване на договарянията за влизане на Сърбия в Европейския съюз поради сходна позиция. Германското държавно управление прикани сръбския президент Александър Вучич да направи избор: присъединение към Европейски Съюз или доближаване с Русия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР