Руските сили са атакували множество селища в Източна Украйна, опитвайки

...
Руските сили са атакували множество селища в Източна Украйна, опитвайки
Коментари Харесай

Руските сили с няколко неуспешни нападения в Източна Украйна

Руските сили са атакували голям брой селища в Източна Украйна, пробвайки се да разширят контрола си в района, само че не всички набези са били сполучливи, заяви през днешния ден украинската войска, представена от Асошиейтед прес.
В ежедневната си оперативна сводка генералният щаб на въоръжените сили на Украйна съобщи, че съветските военни не престават да нанасят артилерийски и въздушни удари по пристанищния град Мариупол, като се концентрират върху блокиране на украинските бойци в последния им бастион в стоманодобивния цех "Азовстал ".
При продължаващата съветска акция в източната част на Украйна са били осъществени набези против селища край Донецк, Лиман, Бахмут и Курахово, прибавиха украинските въоръжени сили. Руските сили са обстрелвали с артилерия украински войски в посока Новопавловск и Запорожие, огромен промишлен град, който даде заслон на бежанци от Мариупол.
Руските сили трансферират спомагателна артилерия към гранични региони наоколо до северната Черниговска област, където през вчерашния ден съветските сили нанесоха удар по учебно заведение и общежитие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР