Руските окупационни войски преместиха складовете си, така че ракетите за

...
Руските окупационни войски преместиха складовете си, така че ракетите за
Коментари Харесай

Американски съветник на Залужни: Украйна се нуждае от ATACMS и F-16, за да отблъсне руските атаки и да проведе контранастъпление

Руските окупационни войски реалокираха складовете си, тъй че ракетите за HIMARS, които въоръжените сили на Украйна имат, да не ги доближат. Следователно, с цел да се нанесе удар по съперника надълбоко в завладените територии, са нужни ракети с огромен обхват като ATACMS и/или изтребители F-16. Това съобщи в специфичният консултант на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валери Залужни Дан Райс, американски боен деец.
 
Западът би трябвало да окаже помощ допустимо най-скоро, тъй че напролет или лятото Украйна сполучливо да отблъсне огромна съветска офанзива и сама да премине в нахлуване. 
 
той сподели, че съветските нашественици са преместили командните си пунктове отвън обсега на HIMARS. И в този момент, с цел да се нанесе ефикасен удар по тях, са нужни ATACMS на далечни дистанции и изтребители F-16.
 
" Първото нещо, от което Украйна се нуждае, е способността да нанася удари надълбоко в окупираните територии с ракети с огромен обхват, като ATACMS, и/или изтребители и бомбардировачи вид F-16. Русия реалокира хранилища за доставки отвън обсега на HIMARS,следователно на Украйна са й нужни качества за струлба в дълбочина и за заличаване на всевъзможни (руски, бел. ред.) хранилища, огромни скупчвания на жива мощ и на командни пунктове, намиращи се отвън обсега на HIMARS ", изясни обстановката Райс. 
 
Той също по този начин акцентира, че западният свят би трябвало да даде на Киев нужните средства допустимо най-скоро, с цел да могат въоръжените сили на Украйна да ги употребяват против окупаторите напролет или лятото и да отхвърлен офанзивата на Руската федерация и д апреминат към контранастъпателна интервенция.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР