Руските окупатори обесиха 56-годишната Тетяна Мудренко заради проукраинската ѝ позиция

...
Руските окупатори обесиха 56-годишната Тетяна Мудренко заради проукраинската ѝ позиция
Коментари Харесай

Руските окупатори обесиха украинка до сградата на съда

Руските окупатори обесиха 56-годишната Тетяна Мудренко поради проукраинската ѝ позиция в град Скадовск, Херсонска област.

Връзката с дамата била прекратена на 7 октомври, когато сестра ѝ Наталия вдигнала суматоха и почнала да разгласява фотоси на сестра си близначка в обществените мрежи с молба за помощ в издирването на роднината ѝ, оповестява " Обозревател ".

Тогава локалните поданици оповестиха на Наталия, че " полицията " е спряла колата на Тетяна и брачна половинка ѝ Анатолий. След това същите псевдослужители на реда пристигнали в дома на двойката, претърсили са го, набили брачна половинка, лишили колата и велосипеда. „ Тетяна не мълчеше, тя им сподели: „ Скадовск в никакъв случай няма да бъде съветски. Скадовск е Украйна ". И двамата са били откарани в локалния " изтрезвител ". Това споделиха на сестрата на Таня ", описа роднината пред изданието.

След това не е известно нищо за ориста на двойката. По-късно се появи информация, че Тетяна Мудренко е била обесена тъкмо пред съда в Скадовск. Информацията е доказана от очевидци. Преди няколко дни окупаторите освобождават брачна половинка на Тетяна. Той взима тялото на жена си, която е била удушена.

Източник: ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР