Рускинята Виктория Капитонова е друг човек, откакто се снима в

...
Рускинята Виктория Капитонова е друг човек, откакто се снима в
Коментари Харесай

Виктория Капитонова си сменила лицето след Ергенът

Рускинята Виктория Капитонова е различен човек, откогато се снима в шоуто на Би Ти Ви " Ергенът ", писа " Уикенд ". Промяната не се показва в личностно видоизменение и израстване като разследване от общуването с един мъж и 21 други дами, а в чисто физическо видоизменение. Тя сякаш си е сменила лицето.

От пръв взор се вижда, че съблазнителката Виктория има ново лице, единствено че по него е пипано точно и професионално. За разлика от множеството родни изкусителки, които си вършат корекциите по този начин, че от пръв взор да се забележи тъкмо какво е рязано и надувано по тях, Капитонова очевидно е била при експерт, който си схваща от работата, и я е направил по-красива, без да я дяла като с тесла. Поправени са напълно дребни елементи, с цел да светне лицето ѝ. На най-новите клипове, с които рускинята се хвали, тя наподобява с по-големи очи, като горният клепач е издигнат. В същото време скулите ѝ са по-изразени, а носът сякаш е малко по-тънък и по-заострен спрямо преди. Личи си, че рускинята е вложила много пари, с цел да реализира тези леки, само че основни корекции. В същото време е пропуснала обичаното на българките помпане на устни. Не е поставила и силикон в бюста си, както обичат да вършат родните звезди. Явно Капитонова държи да наподобява естествена, въпреки че на процедура към този момент не е.

Виктория, която до неотдавна беше позната главно с готварските си изяви в шоуто на Би Ти Ви " Мастършеф ", сякаш изцяло е не запомнила по какъв начин се върти черпакът. Вместо да демонстрира в обществените мрежи манджи и да споделя предписания, както преди, тя май се пробва да замести напусналата страната ни своя сънародничка Наталия Кобилкина. Капитонова е почнала да прави семинари за насърчаване на сполучлив бизнес. Предлага ритуали за образование за реализиране на финансово обилие, календар за парични ритуали, справочник за добър жанр и други Вместо да се занимава с готвене, тя към този момент твърди, че учи паричните сили и преподава уроци за привличането им. Ако се намерят хора, които да ѝ се вържат, сигурно ще притегли много парични сили към себе си, само че не е ясно дали същото ще се случи и с нейните възпитаници.

Говори се, че точно рускинята е спечелила " Ергенът ". Шоуто е снимано през лятото. За победителката не е планувана финансова премия, само че пък Капитонова най-вероятно е влезнала в риалитито поради славата, тъй че обстановката я устройва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР