Руската ваксина срещу коронавирус не би могла да се ползва

...
Руската ваксина срещу коронавирус не би могла да се ползва
Коментари Харесай

Кунчев: Руската ваксина още не е доказана

Руската ваксина против ковид не би могла да се употребява в Европа с подобен механизъм на стартиране, с съвсем изчезнала трета фаза на доказване на сигурност. Това сподели през днешния ден пред публицисти в Сливен основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев, помолен да разяснява проблема. " Много се надявам да са съумели сътрудниците, и за в бъдеще да покаже резултат, само че трябват доказателства ", сподели още той.

Опитваме се да разработим доста детайлно противоепидемичните ограничения в учебните заведения и съответно по какъв начин се работи, в случай че се откри случай при дете, сподели още доктор Кунчев 

До края на седмицата ще бъде признато решението за такива обстановки, като евентуално то ще бъде прекосяване на отдалечено образование за 14 дни на целия клас, където е открит случая.

От Министерствата на опазването на здравето и образованието се пробват да убедят родителите, че учебните заведения са относително безвредно място предвид на ограниченията, които се създават - стерилизация, филтър при влизане на децата, реакция при позитивен случай.

Според доктор Кунчев практиката на детските градини и ясли е посочила, че това е работещо и не са били основани съществени епидемиологични гърмежи.

Д-р Кунчев уточни, че визитата му в Сливен е обвързвано с поддръжката към сътрудниците му, които работят на първа линия в битката с ковид в региона. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР