Руската световноизвестна, легендарна поп певица, композиторка и киноактриса Алла Пугачова

...
Руската световноизвестна, легендарна поп певица, композиторка и киноактриса Алла Пугачова
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Алла Пугачова поръчал убийството на Филип Киркоров

Руската световноизвестна, именита поп певица, композиторка и киноактриса Алла Пугачова и съветската естрадна звезда Филип Киркоров имаха дългогодишна връзка – далечната 1994 година до 2005. Към момента обаче, Пугачова е омъжена за Максим Галкин. Именно той и Филип Киркоров се оказаха в заплашителен скандал. Оказва се, че актуалният брачен партньор на певицата е толкоз ревностен, че този недостатък го подтикнал към нещо ужасяващо, а точно – да поръча убийството на Филип Киркоров.

Това значително безумно изказване е направил юристът на мъж, упрекнат в организирането на терористичен акт по време на концерт. Според сензационното самопризнание на самия убиец, Максим Галкин му поръчал убийството на Филип Киркоров. Според това, което е разказал, в самите прожектори на сцената трябвало да бъде инсталирана бомба. Всичко това е трябвало да се случи преди две години, само че убиецът не съумял да свърши работата си, тъй като машината просто не се задействала.
Разбира се, цялата тази поръчка надалеч не била нисколатена. Според това, което разказал убиецът, Галкин му дал не дребната сума от два милиона съветски рубли – към двайсет и седем хиляди евро, с цел да извърши убийството на именитият реализатор Филип Киркоров. Колкото до Киркоров – той отхвърля да разяснява каквото и да било по този случай. Руските управляващи пък, от своя страна, не са излезли с публично изказване дали ще проверяват самопризнанията на убиеца.
Максим Галкин, който е съветски комик, шоумен, артист и артист и съветската звезда Алла Пугачова са женени от 2011 година. Той е четирдесет и две годишен, което го прави доста по млад от брачната половинка му.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР