Руската прокуратура ще подкрепи в съда искането на Федералната служба

...
Руската прокуратура ще подкрепи в съда искането на Федералната служба
Коментари Харесай

Руската прокуратура ще подкрепи искането за ефективна присъда на Навални

Руската прокуратура ще поддържа в съда настояването на Федералната работа за осъществяване на наказванията условната присъда на опозиционера Алексей Навални по дело за машинация да бъде заменена с ефикасна. Това заяви пресслужбата на основната прокуратура, представена от ТАСС и Българска телеграфна агенция. 

Според Федералната работа за осъществяване на наказванията Навални е нарушил неведнъж предходната година мярката си за неотклонение - подписка, а след приключването на своето лекуване в Германия във връзка хипотетично отравяне през август не се е явил за регистрация нито един път. В резултат надзорният орган е изискал от съда смяна на наказването. 

" Това е нормална процедура. Само през 2019 година съветски съдилища са трансформирали на ефикасни условните присъди на над 15 000 души ", цитира ТАСС коментар на зам.-директорът на службата по пандизите Анатолий Якунин.

През декември 2014 година московски съд осъди Алексей Навални за измами по отношение на компаниите " Ив Роше " и " Многопрофилна процесингова компания " на три години и половина условно с изпитателен период. Вчера на доста места в Русия още веднъж имаше митинги с искане за освобождение на Навални. Силите за сигурност задържаха над 5000 души. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР