Израелският премиер Бенямин Нетаняху е забранил на ръководителите на израелските

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху е забранил на ръководителите на израелските
Коментари Харесай

Нетаняху забранил на шефовете на израелското разузнаване и спецслужби да се срещат с официални лица от САЩ

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху е забранил на ръководителите на израелските служби за разузнаване и сигурност да поддържат връзка с американски публични лица от началото на войната с Хамас, оповестява Axios, цитирайки трима американски и израелски публични лица.

Според източниците по този метод Нетаняху се е опитал да управлява шнформацията, която постъпва от Израел в Съединени американски щати. Източниците на изданието прецизираха, че това се случва на фона на мощно разединение в израелското държавно управление поради обновената военна тактика и възходящото напрежение в връзките със Съединени американски щати.

Източниците споделят също, че последният сходен проблем в тази връзка е зародил преди три седмици. Израелският министър председател е забранил на ръководителите на службата за външно разузнаване Мосад и службата за обща сигурност Шин Бет да се срещат със заместник-председателя на комисията по разузнаването на Сената на Съединени американски щати Марко Рубио. По същото време се е провела срещата сред Марко Рубио и Нетаняху, отбелязва изданието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР