Руската компания Аерофлот започна ежедневни полети между Бургас и Москва.

...
Руската компания Аерофлот започна ежедневни полети между Бургас и Москва.
Коментари Харесай

Добрата новина: Откриха целогодишна линия Москва - Бургас

Руската компания Аерофлот стартира ежедневни полети сред Бургас и Москва. Полетите ще се извършват по следния график: полет SU 2156 отпътува от Москва в 15:55 часа и идва в Бургас в 19:20 часа (местно време) и полет SU 2157 излетява от Бургас в 20:30 и идва в Москва в 23:50 (местно време). От края на октомври полетите ще са три пъти седмично – вторник, четвъртък и събота.

Очаква се новата линия да обезпечи към 33 000 нови клиенти, а по нея ще бъдат употребявани самолети вид Airbus A320, Boeing 737 и Sukhoi SuperJet 100.

Аерофлот е водещият транспортьор на Русия и член на световния авиационен съюз на SkyTeam. Компанията е измежду 20-те най-големи самолетни компании в международен мащаб. Аерофлот има най-младия самолетен парк в света и разполага с повече от 100 въздухоплавателни средства. През 2017 година Аерофлот транспортира своя 32,8 благи онен пасажер и се класира с четиризвезден рейтинг от английската консултантска компания Skytrax, и с пет звезди от американската авиационна асоциация APEX.

Последно самолетната компания е изпълнявала полети до черноморските ни летища през 2012 година

По мотив на международното състезание по футбол, Аерофлот приканва всички пасажери да идват на летище Шереметиево най-малко два часа и половина преди времето за потегляне.  
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР