Руската икономика навлиза в труден период на структурна промяна заради

...
Руската икономика навлиза в труден период на структурна промяна заради
Коментари Харесай

Руската икономика навлиза в труден период, предупреди гуверньорът на централната банка

Руската стопанска система навлиза в " сложен интервал на структурна смяна " поради наложените наказания, съобщи ръководителят на съветската централна банка Елвира Набиулина в тирада, предавана на уеб страницата на Държавната дума.

Финансовият бранш беше първият, който беше обиден от тях, само че те ще имат все по-голямо отражение върху стопанската система, добави тя.

„ Периодът, в който стопанската система може да разчита на запасите си, върви към своя край. И още през второто - началото на третото тримесечие ще влезем в интервала на структурна промяна и търсене на нови бизнеси модели ", сподели тя

Почти всеки ден глобите се усилват и от ден на ден са стягат, главните компликации ще бъдат свързани с ограничавания на вноса, външнотърговската логистика и износа.
По-рано министърът на икономическото развиване Максим Решетников също съобщи, че се задава интервал на акомодация за съветската стопанска система, само че тя има задоволително запаси да устои. Той назова погрешни изказванията, че " в този момент всичко ще рухне ".

Около 200 хиляди души могат да останат без работа в Москва поради изтеглянето и прекъсването на активността на задгранични компании, заяви в това време кметът на съветската столица Сергей Собянин. Властите са одобрили Програмата за подкрепяне на служащите в риск от уволняване. За осъществяването ѝ ще бъдат отделени 3,36 милиарда рубли, заяви той
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР