Руската бойна техника, залежаваща в различни складове, се оказва масово

...
Руската бойна техника, залежаваща в различни складове, се оказва масово
Коментари Харесай

Бойната техника на Русия в складовете - масово разграбена

Руската бойна техника, залежаваща в разнообразни хранилища, се оказва всеобщо разграбена, твърди във Facebook Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна.

Когаго съветските военни наредили да се отворят военните хранилища, се оказало, че всеобщо техниката там или липсва, или е в положение, което не й разрешава да взе участие в бойни дейности.

„ Нашествениците се пробват да възстановят загубите от съоръжение, извадено от дълготрайно предпазване. По-специално на летището в Климово, Брянска област (35 км от границата с Украйна), съперникът разполага с ремонтно-възстановителна база. В момента вражеската база се пробва да пусне в деяние забележителен брой техника, идваща от хранилища за дълготрайно предпазване. Състоянието на това съоръжение е най-вече извънредно незадоволително, което прави невероятно пълноценното му потребление ", написа в отчета.

Според украинското разузнаване Руската федерация постоянно е изправена пред казуса за невъзможността за включване на оборудването след наново отваряне на складовете за дълготрайно запазване.

Оптични устройства и електроника, съдържащи благородни метали, всеобщо липсват.

„ По-специално в 4-та танкова дивизия на Руската федерация откриха, че от 10 наново задействани танка единствено един е в почти работно положение. Останалите са изцяло разглобени. Някои от тях даже нямат мотори. В момента се извършват проекти за прекачване на техниката на фронта, извадена от склад, само че това няма по какъв начин да стане “, означиха от Министерството на защитата на Украйна.

Според наличната информация командирът на 13-и танков полк от 4-та танкова дивизия на Руската федерация се е прострелял при типа на окрадената техника.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР