Руската армия ще нанесе удари срещу инфраструктура на украинските служби

...
Руската армия ще нанесе удари срещу инфраструктура на украинските служби
Коментари Харесай

Руснаците засипват Киев с бомби, предупредиха жителите да бягат

Руската войска ще нанесе удари против инфраструктура на украинските служби за сигурност в Киев и прикани живеещите наоколо мирни жители да се изтеглят.

“С цел да спрем хакерските атаки против Русия ще бъдат нанесени удари с високоточни оръжия против софтуерна инфраструктура на ССУ (Службата за сигурност на Украйна) и на основния център на Отдела за психически интервенции в Киев ”, съобщи представителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков.

“Призоваваме жителите на Киев, живеещи наоколо до предавателните центрове, да изоставен домовете си ”, добави той.

Изявлението беше направено в миг, когато съветските сили удвояват напъните си да завладяват украинската столица. Конвой от съветски бронирани машини с дължина няколко десетки километра се доближава към Киев от северозапад, демонстрират сателитните фотоси, оповестени тази нощ, заяви Българска телеграфна агенция.

Украинските управляващи са упреквали съветската войска в нанасяне на удари по жилищни квартали в няколко града, изключително в Харков, където се водят яростни боеве. Москва от своя страна твърди, че не атакува мирни жители, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР