Руската армия късно вечерта на 23 февруари отново атакува Одеса

...
Руската армия късно вечерта на 23 февруари отново атакува Одеса
Коментари Харесай

Одеса под руска атака с дронове за втора поредна вечер

Руската войска късно вечерта на 23 февруари още веднъж нападна Одеса с ударни безпилотни самолети . Възникна пожар и има опустошения, има и потърпевши хора, оповестява УНИАН.

Според началника на Одеското регионално военно ръководство Олег Кипер, руснаците нападат Одеска област с ударни дронове за втора поредна нощ.

" В резултат на противников обстрел бяха регистрирани заличаване и пожар на жилищна постройка в Одеса. Сега са известни две жертви ", сподели Кипер.
 Трима починали в Одеса, след дронове търсят хора и в Днепър
Трима починали в Одеса, след дронове търсят хора и в Днепър

Няколко часа в региона продължи въздушната паника

По думите му ранените са в тежко положение и са откарани в болница. Всички съответни служби към този момент са на мястото на случая. Издирвателните интервенции и гасенето на пожара не престават, под руините може да има хора.

Припомняме, че на 22 февруари вечерта съветските окупационни войски нападнаха Одеска област с ударни безпилотни самолети . Според Силите за защита на Южна Украйна съперникът е атакувал региона с ударни безпилотни самолети от вида Шахед-131/136. В същото време агресорът изпрати ракети вид Х-31П и Х-22 от самолети на тактическата и стратегическата авиация от Черно море. ракетите изгубиха бойната си дарба във въздуха, а девет безпилотни летателни апарата камикадзе бяха свалени от елементи на Противовъздушна отбрана.

В същото време един от ударените над морето дронове е паднал върху постройка на дружество в крайбрежната зона на Одеса , причинявайки опустошения и пожар. Спасете охранителя от развалената постройка, тя не е потърпевша, само че при гасенето на пожара спасителите са разкрили телата на трима починали.
 Украйна под нов съветски обстрел с дронове
Украйна под нов съветски обстрел с дронове

За поредна нощ сигнал за паника прозвуча в редица области
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР