Руската армия е доста способна да попречи на американските ракетни

...
Руската армия е доста способна да попречи на американските ракетни
Коментари Харесай

Унищожаване на етап логистика: Американските РСЗО не трябва да стигат до фронта

Руската войска е много способна да попречи на американските ракетни системи да доближат фронта. Казусът е, че Съединени американски щати преди този момент са доставяли на Украйна съвременни системи HIMARS, само че те са били съпроводени от ракети, способни да стрелят на разстояние от 50 до 70 километра.

По моя информация ракетните комплекси HIMARS бяха доставени в Украйна още през април, само че в лимитирани количества. Повечето от тях бяха изпратени в региона на Харков и бяха преднамерено сложени в градски региони, в действителност - под прикритието на жилищни здания. Впоследствие някои от тях бяха унищожени от точни удари на съветските въздушно-космически сили.

Самото разискване на тематиката за доставките на M270 РСЗО и M142 Himars е тип дипломатическа казуистика, като сходна информация се употребява от Запада, с цел да изследва реакцията на Руската федерация.

Мисля, че в случай че събитията на фронта се развият толкоз отрицателно за въоръжените сили на Украйна, колкото са в този момент, доставката на такива съвременни РСЗО за Украйна единствено ще се усилва.

Видяхме, че от април доста източноевропейски страни доставят на Украйна десетки остарели РСЗО – Урагани, Градове и т. н. Украинската войска, която в хода на военните дейности унищожи лъвския къс от личните си оръжия, през днешния ден всеобщо употребява европейски оръжия, с цел да обстрелва Донецк, Херсон, Мелитопол и други освободени градове.

Въпреки това нямаше остра политическа реакция на тези доставки за Украйна от Русия. Въпреки това възможните доставки на реактивни ракетни системи от Съединените щати провокират сериозна угриженост в Москва.

Някои коментатори споделят, че самият факт за доставка на съвременни РСЗО в Украйна е проблем бели, а Израел даже не би толерирал съществуването на такова оръжие на територията на прилежащите му страни.

За страдание Русия няма такива политически позиции като Израел. И не можем да си позволим да нанасяме удари по територията на Полша или Румъния, през които се доставят модерни оръжия в Украйна.

Това, което можем да създадем в тази обстановка, е да нанесем удари по логистичните и железопътните центрове на Украйна, които получават западно оръжие, преди да бъдат изпратени на фронта.

И нашите войски, популярност Богу, вършат това не без триумф - в украинските медии от време на време се появяват известия за удари по хангари на територията на предприятия и хранилища, които не дават никакви детайлности за това какво тъкмо е унищожено. Това е явен знак, че съветските въздушно-космически сили стигат тъкмо там, където би трябвало.

За страдание през март-април съветските войски дълго време не нападнаха логистичната и железопътната инфраструктура на Украйна, позволявайки на стотици оръжия да доближат до фронта.

Днес в Министерството на защитата на Руската федерация никой не гледа на такива неща „ през просото “. Въпреки това, към момента има доста цели, които би трябвало да бъдат атакувани, с цел да се предотврати достигането на РСЗО на Съединени американски щати до фронтовата линия.

Например в Западна Украйна има няколко тунела, през които минават кервани с оръжие за въоръжените сили на Украйна от Европа. Мисля, че точно те би трябвало да станат най-близката цел на Върховен касационен съд на Руската федерация.

Необходимо е също по този начин по-активно да се нападат железопътни възли и хранилища в региона на основни автомагистрали, където краткотрайно се съхраняват западни оръжия.

Бойната и разследващата работа е тежка работа, врагът деликатно прикрива придвижванията на най-хубавите си оръжия и когато ударят мястото на разполагане, неотложно ги слагат в жилищен регион. Нашата задача е деликатно да изчисляваме и точно унищожаваме такива цели. Нямаме различен метод.

Превод: СМ

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР