Руска журналистка, която заяви, че са я изнасилили в петзвездния

...
Руска журналистка, която заяви, че са я изнасилили в петзвездния
Коментари Харесай

Руска журналистка иска $500 000 след като я изнасилиха на Сейшелите

Руска журналистка, която съобщи, че са я изнасилили в петзвездния й хотел на Сейшелските острови, поискала осем милиона в локални рупии (около 541 000 долара) като отплата за моралните премеждия.

" Подадох иск към управата на хотела за неоказване на помощ и възпрепятстване на следствието на закононарушението, " споделя потърпевшата.

На 26 декември ще стартира разглеждането на случая в съда, споделя адвокаткатът й Франк Елизабет. Журналистката, профилирана в тематиките на туризма, пътешествието и ваканциите, пристигнала на рекламно странствуване в петзвездния хотел Six Sences Zil Pasyon. По нейни думи в последната нощ на пребиваването й, чиновник на хотела я изнасилил, заплашвайки я с нож. След това тя му поставила в чаша вода сънотворно, а когато насилникът задремал, тя съумяла да избяга.

Добрала се до защитата на хотела, те извикали управлението и задържали нападателя. След това обаче решили да показват нещата като че ли нямало закононарушение, а половият акт бил непринуден.

В момента тя е подала иск във Висшия съд на Сейшелите, искайки морална отплата от самия нарушител, а също по този начин и от хотела.

" Ищецът твърди, че незабавно след случая тя е съобщила за това на хората, имащи отношение и поискала здравна помощ, само че към нея се отнесли като към лъжкиня и нарушител - без благосклонност, схващане и внимание, " се споделя в желае.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР