Русия заявява, че поредното удължаване на сделката за зърно ще

...
Русия заявява, че поредното удължаване на сделката за зърно ще
Коментари Харесай

Русия: Удължаването на зърнената сделка ще бъде последното, ако Западът не отмени санкциите

Русия декларира, че следващото удължение на договорката за зърно ще бъде последното, в случай че Западът не анулира глобите.

След като се съгласи още веднъж да удължи черноморската зърнена самодейност с два месеца по-рано тази седмица, Русия насочи нов ултиматум към Запада.

Руското външно министерство разгласи в четвъртък, че няма да има диалози за по-нататъшно удължение на договорката, в случай че западните наказания продължат.

„ Руската федерация припомня на Съединени американски щати, Англия и Европейски Съюз за нуждата от действително унищожаване на едностранните наказания върху съветските торове и храни, даже даренията на съветски торове за най-бедните страни не престават да бъдат блокирани заради наказания “, се споделя в изказването на министерството, представено от Си Ен Ен.

Настоящото удължение не задоволява настояванията на Русия, регистрира и Васил Боднар, дипломат на Украйна в Турция, предаде .

„ Това, което Русия се пробва да прокара в този момент, са въпроси, свързани с тръбопровода за амоняк, въпроси, свързани с премахването на глобите против банки и организации, участващи в търговията със зърно и торове. Тези въпроси към момента се разискват “, уточни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР