Русия търси възможност да установи производство на ирански дронове-камикадзе Шахед в

...
Русия търси възможност да установи производство на ирански дронове-камикадзе Шахед в
Коментари Харесай

Украйна: Русия иска да създава ирански дронове в Беларус

Русия търси опция да откри произвеждане на ирански дронове-камикадзе " Шахед "  в Беларус, съобщи " Гордон ", цитирайки изказване на Центъра за национална опозиция към Въоръжените сили на Украйна.

Отбелязва се, че инженери от Иран били в Беларус на работна аудиенция, проведена от съветската Федерална служба за сигурност (ФСБ) и беларуския Комитет за държавна сигурност (КГБ).

" По време на пътуването била разисквана опцията за редовно основаване и производство на дронове-камикадзе ", означават от Центъра.

Знае се, че в завод в беларуския град Гомел се извършва процес по довеждане докрай на комплектоването на дроновете.

" Разгръщането на пълноценно произвеждане на ирански безпилотни летателни апарати в Беларус ще помогне на Русия да реши логистичните проблеми с превозването на дронове от Иран ", се споделя в известието.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР