Русия ще победи украинските сили в целия регион на Източен

...
Русия ще победи украинските сили в целия регион на Източен
Коментари Харесай

Руски посланик: Русия ще освободи целия Донбас

Русия ще победи украинските сили в целия район на Източен Донбас и е малко евентуално да се изтегли от голям сектор земя по южното крайбрежие на Украйна, сподели съветският дипломат в Лондон пред Ройтерс.

След нашествието на 24 февруари съветските сили поеха контрола върху огромна част от територията в южния фланг на Украйна над Крим, който Русия анексира през 2014 година, и постепенно изтласкват украинските сили от два подкрепяни от Русия размирен района на Източна Украйна, които са приети за самостоятелни страни.

На въпрос по какъв начин може да приключи спорът, съветският дипломат, Андрей Келин, сподели, че украинските сили ще бъдат изтласкани от цялостен ​​Донбас.

„ Ние ще освободим целия Донбас “, сподели Келин в изявление за Ройтерс в резиденцията си в Лондон, където Уинстън Чърчил е обсъждал тактиката за Втората международна война с посланика на Йосиф Сталин.

„ Разбира се, че е мъчно да се планува изтеглянето на нашите сили от южната част на Украйна, тъй като към този момент имаме опит, че след изтеглянето стартират провокации и всички хора биват разстрелвани. Рано или късно ", сподели Келин, " Украйна ще би трябвало да реши: да подписа спокойно съглашение с Русия или „ да продължи да се хлъзга по този рид “ към съсипия. "

Думите на посланика дават визия за евентуалния съветски край в Украйна: всъщност наложително делене, което ще остави някогашния руски комшия на Русия лишен от повече от една пета от постсъветската територия.

Президентът Владимир Путин в четвъртък упрекна Запада в десетилетия на експанзия против Москва и предизвести, че в случай че желае да се опита да победи Русия на бойното поле, добре е да опита, само че това ще докара до покруса за Украйна.

" Възможна ли е ескалация? Разбира се ", сподели Келин. „ Ако потокът от оръжия е проведен по подобен метод, че да заплаши нашата стратегическа обстановка, нашата защита, ще би трябвало да вземем съществени ограничения против това. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР