Русия ще наложи временни ограничения на чуждестранни инвеститори, които опитват

...
Русия ще наложи временни ограничения на чуждестранни инвеститори, които опитват
Коментари Харесай

Русия забранява на чужденци да продават активи

Русия ще наложи краткотрайни ограничавания на задгранични вложители, които пробват да се освободят от съветски активи, с цел да подсигурява, че те вземат добре премислено решение. Това разгласи съветският министър председател Михаил Мишустин, представен от ТАСС.

Премиерът изясни, че в актуалната обстановка на наказания, задграничните бизнесмени са принудени да се управляват не от стопански фактори, а да вземат решения под политически напън. Мишустин приказва на държавно съвещание.

„ За да се даде късмет на бизнеса да вземе премислено решение, беше квалифициран президентски декрет за краткотрайни ограничавания за продажба на съветски активи “, разгласи Мишустин.

Той не даде детайлности за взетото решение. Това е отговор на европейските наказания към Русия.

Страната разисква разновидности, с които да ограничи загубите за стопанската система. Санкциите пробват да спрат Руската централна банка да употребява своите златни и валутни запаси.

Големи съветски банки са изключени от интернационалните пазари. Руската страна изиска от фирмите износите да продават валута, с цел да поддържат валутните пазари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР