Русия прекратява участието си в зърнената сделка след днешния терористичен

...
Русия прекратява участието си в зърнената сделка след днешния терористичен
Коментари Харесай

След атаката в Севастопол: Русия излиза от зърнената сделка

Русия приключва присъединяване си в зърнената договорка след днешния терористичен атентат в Севастопол. Това се показва в известие на съветското министерство на защитата.

От министерството на защитата акцентират, че съветската страна прекратява присъединяване си в подписаните през лятото под егидата на Организация на обединените нации съглашения за експорт на зърно и селскостопанска продукция от украинските пристанища. По-рано от военното ведомство упрекнаха Киев в терористично нахлуване против корабите на Черноморския флот и гражданските плавателни съдове в пристанището на Севастопол.

Говорителят на ведомството Игор Конашенков сподели, че в офанзивата са били задействани 9 безпилотни летателни апарата и 7  автономни морски безпилотни апарата. Той добави, че всичките са били унищожени и че на Руския миночистач “Иван Голубец ” са били нанесени незначителни вреди. 

По думите на Конашенков в подготовката на нападението са взели участие английски експерти, които са обучавали военнослужещите от украинския 73-ти специфичен център за морски интервенции. Според него същото поделение носи отговорност за взривяването на газопроводите “Северен поток 1 ” и “Северен поток 2 ” на 26 септември. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР