Русия предлага на други държави само взаимноизгодни енергийни проекти, докато

...
Русия предлага на други държави само взаимноизгодни енергийни проекти, докато
Коментари Харесай

Захарова: За разлика от Запада, Русия предлага само взаимноизгодни енергийни проекти

Русия предлага на други страни единствено взаимноизгодни енергийни планове, до момента в който западните страни принудително прекрояват света, с цел да дава отговор на своите ползи, където не могат да устоят на конкуренцията. Това заяви формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на предаването „ Неделя вечер с Владимир Соловьов “ по телевизионния канал „ Русия-1 “.

" Вижте какво вършат нашите западни сътрудници. Това е принудително прекрояване на енергийната картина на света в сходство с техните ползи, където те не могат да устоят на конкуренция, където схващат, че няма да бъдат в директна изгода. Вижте какво предлага Русия. Да вземем газта. Само взаимноизгодни планове, които предлагаме на страните да вършат и основават дружно.Северен поток 2 е конгломерат от ползи и старания, сливане на ползите на редица държавни и частни компании “, сподели тя.

Захарова означи, че Русия е водач в енергийния бранш, макар че доста страни не схващат това. „ Ядрената енергетика, за която в този момент се приказва толкоз доста. Тридесет и шест блока се строят от Росатом по целия свят, това е доста значим миг. И това не е единствено един континент, а, да вземем за пример, пост- Съветското пространство или Източна Европа, където това се прави от тези валцувани релси, както беше преди. Това са разнообразни континенти, това са разнообразни климатични особености, това са разнообразни обичаи, връзките [между държавите] са доста значими. Това са Турция, Китай, Бангладеш, Унгария, Финландия, Беларус – тридесет и шест блока “, добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР